HTML

Buszos Kisokos

Itt sokféle leírás lesz található buszokról, műszaki adatok, érdekességek, meg hasonlók. :)

Friss topikok

Linkblog

2009.03.08. 16:47 Dzsudi752

március nyolcadika - Bevezető

Íme, itt a Nőnap, és én elhatároztam, hogy Buszos Blogot fogok írni arról, hogyan is fejlődik ezekkel a "csodajárgányokkal" kapcsolatos tudástáram. Nemigen normális dolog, de valamivel el kell ütnöm a drága szabadidőmet, mert az unalom rosszul hat az IQ fejlesztésére (ezt tegnap reggel olvastam). Szóval ha már komplett "női-etlen" vagyok, akkor már az intelligenciahányadosom üsse meg a 130-at legalább! A lényeg, hogy egy Nő a Nőnapot hogy máshogy ünnepelje, mimthogy egy teljesen Nőietlen témával kezd foglalkozni?! XD

A "kezd fogalkozni" természetesen blogírás elkezdésére vonatkozik, hiszen már csaknem másfél éve, hogy elkezdődöt ez az egész busz-mizéria, és azóta rájöttem, hogy mégiscsak illene már egy naplót is vezetni, arról, ami így fel bírta kelteni az érdeklődésemet.

Nem tarom magam olyan embernek, aki annyit tud egy buszról, amennyit az utazás során megkövetelnek tőle a körülmények - körülbelül, hogy kapaszkodjon, meg jelezzen. Erre akkor sikerült rájönnöm, amikor az egyik buszsofőr egy Volvo Alfa Localot vezetve kétségbeesetten ismételgette a diszpécserének telefonon, hogy: "Nem tudom, mi ez a szódásszifon itt a kijelzőn! (XD) Mit csináljak, azt írja, hogy álljak meg!" A "szódásszifon" a motor piktogramja volt, csak a tervezőknek sikerült egy kicsit bugyutára alakítaniuk ezt a jelet. Szóval valamilyen motorhibát jelentett a dolog, de szegény barátunknak jobban állt a szájára a szakkifejezés tartományán kívül eső "szódásszifon" szó. Csak szegény diszpécser nem érthette a panaszt. :D

Nos, ennyit szántam a Bevezetőre. Nem magamat akarom legfőképp bemutatni, hanem azt, amivel fogalakozom. Persze ez azért némileg engem is jellemez, de gondolom, nem fog idetévedni egy pszichológus sem, hogy kielemezze az összes tulajdonságomat. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://buszkalauz.blog.hu/api/trackback/id/tr32989536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása